MORE

Phil Fish mai scoate inca un set de perle! Shut the f**k up!

Phil Fish mai scoate inca un set de perle, de aceasta data facand inca odata public faptul ca FEZ 2 nu o sa existe. Asta dupa ce in prealabil a facut un mare taraboi pe seama faptului ca jurnalistii l-au luat peste picior si l-au ridiculizat.Phil Fish

Cum spune americanul: „Well bu.. f-ing… huuu” Nu ne pasa! Am inteles prima oara ca ti s-au spart glandele lacrimale cand ai vazut ce rai suntem noi, jurnalisti de gaming, cu voi, geniile creative indie subapreciate si prost platite, care se sacrifica pentru arta lor. Ce zici de un pariu misto domnule Phil Fish: Daca iese FEZ 2, iti torni niste cenusa-n cap? Ai spus asta pana acum in Indie Game the Movie, nu? Daca nu esti in stare sa primesti critica atunci nu mai creea! Stai, ai facut asta deja! Asta ca sa nu mai vorbim despre iesirile lui Phil pe Twitter, in care acesta s-a adresat publicului in genul, si citez: Shut the Fuck Up! Si sa nu uitam recentul incident in care pestisorul indie a purces in a-si pune in cap intreaga comunitate Youtube din lume, numind toti Let’s Playerii „Subhuman pathetic ball’s man boobs that all devise to be nuked” . Mintea unui creator indie trebuie sa fie un loc taaaaare inspaimantator!

Pe de alta parte avem si exemple de urmat in aceasta industrie, care nu sar la gatul comunitatii de pe Youtube pentru ca si-a permis sa le popularizeze jocul la milioane de useri, crescand astfel vanzarile. Nu trebuie sa luam in considerare iesirile unui descreierat cu un cont de Twitter, cand avem atatea jocuri indie bune si dezvoltatori cu bun simt si respect pentru comunitatea de gaming. Nu cum a facut domnul Fish, catalogand gamerii si pe cei care joaca jocuri in general ca fiind doua lucruri diferite. Lucru care s-ar putea sa deranjeze lumea, mai ales ca etichetele sunt un lucru rau in astazi. Bine, daca nu esti un cretin cu un cont de Twitter sau Facebook, cu o opinie de rahat si iesiri sociopate.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button