MORE

PGI anunta un campionat de 100 de mii de dolari pentru MechWarrior Online

Lansarea pe Steam a lui MechWarrior Online este urmata de anuntul ca jocul va avea parte de propriul campionat profesionist, cu premii in valoare de 100 de mii de dolari.

Suma probabil nu vi se pare mare, comparabil cu sumele vehiculate la The International, dar tot este un inceput promitator pentru MechWarrior Online ca un fenomen competitiv.

MechWarrior Online World Championship va incepe de anul viitor, initial cu o serie de evenimente de calificare regionale la care pot participa jucatori din toata lumea, atat timp cat au suficienti prieteni cat sa formeze o echipa. Una care stie sa joace foarte bine sa coopereze pentru a demola o echipa care nu face altceva de ani de zile decat sa joace MWO.

Detalii suplimentare despre eveniment vor fi anuntate in urmatoarele saptamani. Anuntul intial a fost realizat pe scurt, ca o parte din livestream-ul dedicat lansarii jocului pe Steam.

Tot cu aceasta ocazie au mai fost anutate cateva noutati care vor fi adaugate in MechWarrior Online in curand. Spre exemplu, veti putea decora mech-urile voastre cu autocolante. Mai important, modul Community Warfare va fi expandat, pentru a oferi mai multe roluri jucatorilor si misiuni de scouting, la care se pot obtine informatii despre campul de batalie si pozitiile inamicilor.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button