PC&Consoles

Petroglyph anunță Forged Battalion

Studioul Petroglyph, care de-a lungul anilor ne-a adus o sumedenie de RTS-uri grozave, anunță un parteneriat cu Team17 pentru un nou joc de strategie numit Forged Battalion.

În acest nou joc de strategie, care va fi disponibil prin Steam Early Access la începutul anului viitor, veți lua rolul comandantului unei forțe militare care încearcă să recapete controlul asupra planetei. O planetă devastată de dezastre ecologice numeroase,așa că decorul măcar va fi interesant. Poate mi se pare doar mie, dar am vaga impresie că jocul este bazat în parte pe End of Nations, acel RTS foarte promițător pe care Trion l-a anulat fiindcă s-a dovedit a fi o companie groaznică.

Elementul caracteristic al lui Forged Battalion este customizarea unităților prin intermediul unui arbore tehnologic ce poate fi expandat pe parcursul unei campanii de singleplayer și chiar în multiplayer. Din micile detalii oferite până acum, partea de customizare pare a fi destul de extinsă, dar nu vă pot spune cu siguranță în acest moment dacă va avea un sistem la fel de detaliat precum War Inc.

Nu este clar când va fi gata varianta finală a jocului.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button