GAMING

Un site fake MGS se transforma intr-o petitie online pentru a readuce la viata Silent Hills

In urma cu ceva timp un website dedicat unui nou anunt legat de MGS a aparut pe net, doar ca acesta s-a dovedit a fi un troll masiv, dar unul cu un scop bine ales.

Daca Ingsoc.org a prelua initial un video care nu avea o legatura cu MGS-ul lui Kojima, acesta s-a dovedit a fi defapt un mod de a promova o petitie din partea fanilor, catre Konami, pentru a reincepe lucrul la Silent Hills, proiect abandonat de Konami din motive inca neelucidate. Speculatii pe baza anularii lui Silent Hills sunt destule, dar nimeni cu exceptia celor de la Konami nu cunosc motivul pentru care jocul, care a fost primit de fani in aplauze si urale, a fost anulat.
Petitia a aparut in urma cu cateva luni, iar in acest moment are in jur de 183.000 de semanturi, printre care se numara chiar si cea a lui Del Toro daca va vine sa credeti sau nu. Pe langa faptul ca este printre putinele petitii semnate de o personalitate de la Hollywood, este si un motiv pentru ca P.T. sa fie readus in atentia publica, Konami cel mai probabil abandonand proiectul din cauza cheltuielilor, lui Sillent Hills fiindu-i atasate nume precum Del Toro sau Norman Reedus din Walking Dead. Cei interesati sa sustina aceasta cauza pot accesa petitia urmarind ACEST link! Cine stie, dupa succesul pe care Konami l-a inregistrat cu Metal Gear, poate nu abandoneaza acest proiect.

Related Articles

Back to top button