MORE

Peter Chou se retrage din rolul de CEO al HTC, pentru a se ocupa de chestii… mai interesante

Peter Chou, CEO al HTC, anunță că se va retrage din rolul său, optând să preia conducerea diviziei de dezvoltare HTC Future Development Lab. Intenția sa este să contribuie mai direct la crearea noilor telefoane HTC și a diverselor alte dispozitive, precum Vive, ochelarii de realitate virtuală dezvoltați alături de Valve.

Locul său ca CEO va fi luat de către Cher Wang, co-fondatoare a HTC, care în ultimii ani a avut un rol mai activ în operațiunile companiei. Se pare ca HTC, ca de altfel multe alte firme, incep sa vada potentialul aplicarii realitatii virtuale, HTC fiind ultimul anuntat, dar nu si cel din urma, in cursa castilor virtuale. Speranta noastra este ca acest nou „boom” tehnologic sa nu se transforme in urmatorul… Atari, firma care a implodat dupa ce a suprasaturat piata.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button