Știri ITTECHTelefoane

Peste 80% dintre tinerii din State preferă un iPhone decât un Android

Mai bine de patru din cinci adolescenți din Statele Unite dețin acum un iPhone, iar acest număr este în creștere, potrivit ultimelor rezultate dintr-un sondaj efectuat la scară largă.

Dacă în primăvara anului 2014, procentul era de 60%, acum vorbim despre o acoperire a acestui segment de 82%, și nu pare să se oprească aici.

Piper Jaffray efectuează acest sondaj bianual în rândul adolescenților de patru ani, iar Business Insider anunță că procentul care deține un iPhone a crescut de la 78% din toamna anului trecut la 82% astăzi. Veștile bune pentru Apple cu siguranță nu se opresc aici.

Deținerea unui iPhone în rândul adolescenților ar putea merge chiar mai departe – 84% dintre adolescenți spun că următorul telefon va fi un iPhone.

Popularitatea continuă a iPhone-ului în liceele americane ar putea duce, de asemenea, la un boom în ceea ce privește interesul față de Apple Watch. 20% dintre adolescenți plănuiesc să cumpere un Apple Watch în următoarele 6 luni, iar Apple este al doilea cel mai dorit brand din rândul adolescenților cu venituri mari, clasându-se doar după Rolex, potrivit sondajului.

Compania sugerează că acest lucru ar putea indica perspective mari pentru suita modelelor de iPhone din acest an.

Analiștii Piper Jaffray cred că acest lucru îi plasează bine pe Apple pentru la toamnă, când se așteaptă lansarea a trei noi modele de iPhone, inclusiv o versiune low-cost cu recunoaștere facială și un ecran end-to-end, caracteristici care în prezent costă 1.000 dolari sau mai mult.

Studiul este efectuat printre mii de adolescenți din 40 de state.

Un alt sondaj mai mic a sugerat recent că frecvența upgrade-urilor se stabilizează și că „creșterea anuală a iPhone-ului se va situa într-o marjă mai predictibilă de 1-5%„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button