MORE

Peste 6 milioane de oameni au jucat The Division in Beta

Beta testul lui The Division s-a incheiat, iar jocul se apropie de lansare. Asa ca Ubisoft a decis sa imparta cu publicul general cateva detalii despre ce au facut jucatorii pe parcursul acestui test.

Pe parcursul celor trei zile de testare, mai bine de 6.4 milioane de jucatori vizitat acest New York infestat de un virus si plin de banditi care cumva pot lua sapte gloante de M16 direct in pipometru fara sa zica nici macar „Aaaaaa, ajutor, moaca mea!”.

In medie, jucatorii si-au petrecut 40% din timp in Dark Zone, regiunile de PvP ale lui The Division, in care oricine te poate ataca in orice moment pentru a-ti fura obiectele pe care le-ai strans acolo. Aproape jumatate din jucatori chiar au facut asta, atacandu-i pe ceilalti. Si aproximativ 63.3 milioane de obiecte infectate au fost extrase din Dark Zone.

Statisticile anuntate de Ubisoft mai includ si un numar mai putin bucuros. Cel ca pe parcursul a 3 zile, intr-un week-end, din 6.4 milioane de oameni, media de ore petrecute in joc a fost de numai 5.

5 ore in trei zile nu este tocmai un numar pe care ai vrea sa il vezi de la un MMO care depinde mult de prezenta altor oameni in joc. In Beta testul trecut cineva a stat chair 90 de ore in The Division, si daca a facut asta din nou, inseamna ca multi au stat doar cateva minute in joc.

The Division va fi lansat in ziua de 8 martie.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button