MORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Peste 20% din populația globului se loghează la YouTube

CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki, spune că 1,8 miliarde de utilizatori înregistrați vizionează videoclipuri pe platformă în fiecare lună, fără să socotească pe cei care urmăresc fără un cont.

Wojcicki a făcut acest anunț la prezentarea Brandcast dedicată agenților de publicitate, alături de unele dintre cele mai importante succese ale anului – cum ar fi transmiterea live la Coachella a lui Beyoncé care a atins 41 de milioane de vizionări, și videoclipul muzical „Despacito” care a trecut luna trecută de peste 5 miliarde de vizualizări. Compania a anunțat anterior că a avut 1,5 miliarde de utilizatori conectați lunar la mijlocul anului 2017.

Wojcicki a folosit evenimentul Brandcast pentru a aborda unele dintre problemele cu care s-a confruntat YouTube, inclusiv întrebări legate de videoclipurile neadecvate ale copiilor și de teoriile conspiraționiste de pe platformă. Wojcicki a declarat:

Acesta este impactul unei platforme deschise: aduce lumea laolaltă într-un mod care nu a fost posibil înainte. Dar am mai văzut că, odată cu deschiderea, apar provocări, deseori unii încercând să profite de serviciile noastre. Este incredibil de important pentru mine și pentru toți cei de la YouTube să creștem în mod responsabil.

Wojcicki a menționat unele modificări, cum ar fi o opțiune YouTube Kids pentru videoclipurile cu conținut îngrijit de oameni și promisiunea de a angaja 10.000 de moderatori – ceva ce pare să fie încă în desfășurare. Wojcicki a mai spus:

Nu există un manual pentru modul în care funcționează platformele deschise la scara unde ne aflăm noi. Dar eu cred că este critic faptul că suntem de partea bună a istoriei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button