PC&Consoles

Peste 13 milioane de oameni au jucat Battlefield 1

Beta testul lui Battlefield 1 pare să fi fost un succes răsunător pentru Electronic Arts în ceea ce privește promovarea noului titlu.

Conform unui grafic lansat de companie, mai bine de 13.2 milioane de jucători au participat la beta testul deschis al lui Battlefield 1. Acesta a fost cel mai mare beta test din istoria companiei, harta cu deșertul Sinai fiind aparent presărată cu de două ori mai mulți soldați decât au avut otomanii și britanicii în Orientul Mijlociu pe timpul războiului.

Cea mai populară clasă jucată a fost Assault, urmată de Scout, iar motivul pentru care nu te învia nimeni vreodată era că doar 10% din jucători au fost medici. Armele de luptă corp la corp au fost populare, aproape 29 de milioane de jucători fiind căsăpiți de o lopată/topor/buzdugan peste cap. 62 de milioane au fost căsăpiți de cavalerie, 23.8 milioane a fost călcați de mașini, 13 milioane au fost prăpădiți de tren, iar cea mai eficientă clasă de elită a fost vânătorul de tanc, care putea fi obținută prin echiparea puștii masive de la punctul E.

Battlefield 1 va fi lansat pe 21 octombrie.

vjoysq0

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

8 comentarii

  1. NU stiu ce a fost rasunator, foart multe chestii erau lipsa si oricum conceptul nu e prea grozav (cal cu nitro, prinde din urma masina). Si PREZENTA masinilor, cand in primul razboi mondial erau la stadiul de prototip, abia a scos Ford prima masina „de serie”, iar camioane/jeep-uri nu au existat decat la final de tot, prin 1918.

  2. Pai pot sa zic ca nu am avut nici macar o zi in care sa nu joc acest joc , a fost super awsome , abia astept sa se lanseze , de cand a inceput beta pe 31 pana pe 8 am reusit sa fac lvl 43 … nu stiu daca in jocul full o sa se faca la fel de repede lvl , si daca da probabil o sa avem peste 200 de lvl-le , de momente misto am avut la greu parte pe langa road killurile cu micul avion fighter =))) si macelurile cu sabia dupa cal am avut parte de distractie si cu clasele speciale cel mai mult mi-au placut flamethowerul si tank hunterul, cu tank hunterul am dat disable la fro 3 arme de pe trenu armat =)))) nu isi dadeau seama unde , da si trenul , trenul e unpic OP da e destul de misto … il scoti destul de repede din joc daca sunt cel putin 2 bombardiere care trag de sus , light tankuri , sau pui dinamita sau mine din alea pe sina =)))

  3. Da am jucat beta, ma dadea fara arma si nu eram singurul, un bug de rahat, am intrat intr- un tun antitank si dai tataaa in rest mehh, mai vad eu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button