PC&Consoles

Peste 100 de jucatori profesionisti prinsi ca triseaza

Daca ati avut vreodata senzatia ca unii jucatori profesionisti parca joaca prea bine in unele situatii fata de cum joaca in mod normal, s-ar putea sa nu vi se para, cel putin nu in cazul lui Team Fortress 2.

Desi serverele jocului sunt protejate de VAC, sistemul de securizare folosit de Valve nu este perfect si va rata anumite programe de hacking. Orice jucator de Counter-Strike Global Offensive va poate asigura ca hackerii nedetectati sunt mai comuni decat coechipierii care nu sunt complet contra-productivi, ca mine. Si fiind protejat de VAC, Team Fortress 2 are parte de astfel de hack-uri, cum ar fi unul numit LMAOBOX.

Eh, uite o veste buna VAC acum poate detecta acest hack, iar cand a inceput sa inmaneze ban-uri, nu s-a opriti la cativa jucatori care triseaza pentru a se amuza. Aproape 170 de jucatori profesionisti din Team Fortress 2 UGC League au fost prinsi ca se foloseau de acest hack si acum s-au trezit cu o interdictie pe contul lor.

Daca vreti sa vedeti care sunt cei afectati, lista cu jucatorii profesionisti este publica.

Morala povestii: Nu trisati.

Sunt sigur ca vor aparea iarasi traditionalele comentarii cu: „Jucatorii care chiar sunt buni n-au probleme cu trisorii, ca ii bat oricum, avand cumva din natura ochi capabili sa vada prin pereti si tinta mai buna ca un aimbot”.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button