MORE

Peste 100 de imagini din Star Wars Battlefront au fost facute publice pe Reddit

Haideti ca nu mai avem mult timp pana cand Star Wars: Battlefront se lanseaza spre fericirea multor fani adoratori ai partii intunecate cu fursecurile sale sau partea (i)luminata cu dragul nostru Master Yoda.

Pentru a face asteptarea mai suportabila, de curand pe Reddit au aparut o serie de imagini, mai exact 100, unde sunt portretizate planete, personaje, caractere, arme vehicule si alte briz brizuri care sa va incante retina.

In cazul in care nu ati apucat sa jucati in Beta jocul, va pot spune ca grafica se prezinta destul de bine, multumita motorului grafic Frostbite, ce a adus la viata jocuri precum Battlefield 4 si Battlefield: Hardline.

De asemenea, ce mai vreau sa punctez este faptul ca dezvoltatorii cand au creat armele din joc s-au inspirat putin sau mult din design-uri faimoase care au facut prapad in al doilea razboi mondial si aici amintim: MG-42, MG-34, Luger, Mauser.

Pe de alta parte, la un moment dat zici ca si-au facut loc in joc si muschete si mai ai nitel doar sa te feresti de ghiulele pe care le vor trage in tine. Ei, unii se gandesc ca ar fi buna drept shotgun sau impotriva walkerilor.

Planete:

Hoth01-Explore-Hoth-635x357

Personale speciale: 3-Darth-Vader-635x357

Vehicule01-Millennium-Falcon-635x357

ARME16-Atgar-Turret-635x357

[Reddit]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close