GamingPC&ConsolesȘtiri IT

PES 2019 poate fi acum testat într-un demo oficial

În caz că nu știați deja, începând cu data de 8 august demo-ul lui PES 2019 a devenit disponibil, iar producătorul a anunțat că poate fi jucat de 12 echipe.

Pe gazonul lui Camp Nou din Barcelona sau VELTINS-Arena al lui FC Schalke 04, jucătorii pot să-și testeze suficiente echipe renumite, printre care Liverpool, Inter Milano, AC Milano, echipa națională a Franței câștigătoare a Cupei Mondiale și, bineînțeles, FC Barcelona.

Grafic, jocul este alimentat de motorul Fox și arată minunat. Demo-ul lui PES 2019 oferă de asemenea jucătorilor posibilitatea să testeze cele mai noi caracteristici ale jocului – inclusiv „oboseala vizibilă”, care influențează performanța și comportamentul echipei, noua sa mecanică de șutat și fizica mingii.

Jona Lygaard, directorul principal al mărcii și dezvoltării afacerilor de la Konami, spune:

Demo-ul conține câteva dintre cele mai mari echipe din lume și majoritatea jucătorilor de top și, deși este doar o introducere în noul joc, credem că această ediție din PES va surprinde inimile și mințile jucătorilor care vor să experimenteze un joc care este mai realist ca oricând.

Dacă sunteți interesați, demo-ul PES 2019 este acum live pe pagina de Steam a jocului (căutați butonul din dreapta opțiunilor sale pre-comandă), pe care o puteți accesa din link-ul de mai jos. Lansarea sa completă urmează să aibă loc pe 28 august.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button