Gaming

Personajele din Mortal Kombat X in sfarsit isi pierd masca

Youtuber-ul Dynasty este destul de popular in comunitatea jucatorilor de Mortal Kombat, canalul sau de Youtube adunand nici mai mult nici mai putin de 250.000 de abonati, avand o rata de atentie destul de mare, pentru un canal de nisa dedicat jocului Mortal Kombat X!

Totusi, nu sutem aici sa facem analiza canalului, ci ca sa il laudam pe domnul auto-intitulat Dynasty, care a uploadat un clip destul de interesant!

Acesta a reusit sa cotrobaie prin fisierele jocului, descoperind, la propiu, fetele multor personaje din Mortal Kombat X, fete pe care comunitatea dorea sa le vada de foarte mult timp. Torr, Smoke, Rain si multi altii au fost „demascati” de modder, acesta reusind astfel sa ne arate adevarata fata a lui Torr de exemplu, un personaj care are… la propriu un sac de rafie pe cap!

Este totusi interesant de mentionat si faptul ca NetherRealm Studios au modelat fata fiecarui personaj in parte, cu toate ca multe dintre chipuri sunt ascunse in spatele unor masti. Lucru care in opinia noastra trebuie aplaudat.

Din pacate nu toate fetele sunt ok, Smoke de exemplu aratand… usor lobotomizat daca este sa ne intrebati pe noi, dar, la cate lovituri si-a luat in pifometru, este de inteles de ce are fata aia… pierduta.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button