MORE

Personajele din Left 4 Dead disponibile in Zombie Army Trilogy

Catalogul de personaje jucabile disponibile în Zombie Army Trilogy tocmai s-a extins cu opt modele noi, ce ar trebui să fie cunoscute fanilor FPS-urilor despre decimat undeads. Bill, Zoey, Francis, Louis ”Pills Here”, Coach, Nick, Rochelle și Ellis ”Nu sunt Scout din Team Fortress 2” au fost adăugați în jocul produs de Rebellion, ca un update gratuit.

Personajele din Left 4 Dead 1 și 2 au cam început toată această manie de zombie shootere, așa că nu este o mare surpriză să îi vedem inserați în alte jocuri similare. Dar cum exact se explică prezența acestor personaje din lumea modernă într-o variantă alternativă a celui de-al doilea război mondial, în care naziștii sunt zombies?

În mod normal, o explicație ar fi de prisos, este… doar ceva ce jocurile fac din când în când, nu e de parcă trebuie explicat ce caută Raziel și Kain în Tomb Raider. Însă în acest caz, o explicație chiar există, sub forma de benzi desenate. O poveste de 12 pagini numită „Wrong Place, Wrong Time” este disponibilă, tot gratuit, explicând detaliile apariției personajelor din lumea modernă, în epoca în care mașinăria de luptă nazistă funcționa pe creier proaspăt.

Pentru a sărbători evenimentul, Zombie Army Trilogy este disponibil acum la preț redus, de numai 14.30 de euro, față de cei 42 de zi cu zi.

[STEAM]

Articole asemanatoare

Back to top button