GamingPC&ConsolesTech&IT

Persona 5 ar putea fi anunțat pentru PC

Probabil.

Săptămâna viitoare va avea loc acel PC Gaming Show în cadrul căruia tind să fie anunțate jocuri bunicele, poate chiar grozave, despre care nu prea îi pasă nimănui, pentru că sunt promovate predominant prin telepatie și speranță.

În cadrul său vor fi prezenți câțiva producători ce vor dezvălui câteva lucruri. Unul dintre cei care și-a anunțat deja prezența este Atlus, un nume ce are ceva mai multă rezonanță pe partea de console decât pe partea de PC. În general n-a prea lansat lucruri pentru PC, poate cu excepția lui Catherine, anul trecut.

Și ce ar putea cumva să anunțe Atlus la PC Gaming Show 2020? Având în vedere că cel mai mare joc al său din ultimii ani este Persona 5, sunt șanse foarte bune că despre asta va fi vorba. Sau, cine știe, poate o compilație de câteva jocuri mai răsărite ale companiei din ultimele decenii.

Adevărul va ieși la iveală în ziua de 13 iunie. Până atunci, cei care știu ce este Persona pot spera, cei care nu se pot documenta sau îl pot ignora. În general, este vorba despre niște elevi care printre teme și cursuri mai trebuie să își omoare și zeii.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button