MORE

Performance Designed Products intra pe piata romaneasca

Performance Designed Products, unul dintre cei mai mari producatori de accesorii licentiate din America de Nord, isi anunta intrarea pe piata romaneasca, oferind chiar cate 2 ani de garantie pentru perifericele de PC si de console din catalogul sau.

Produsele Performance Designed Products acopera lucruri precum tastaturi si mousi din seria Rock Candy, cu un design transparent si rezistenta la lichide.

Rock-Candy-wireless-mice-and-keyboards-for-PC-an-MAC

Alaturi de acestea mai sunt controllerele Rock Candy pentru consolele Xbox si Playstation 3, atat wireless cat si avand cabluri de 2.5 metri.

Rock Candy Wireless Controller PS3

Din lista de periferice disponibile mai fac parte si Wired Fight Pads pentru Nintendo Wii si Wii U, gamepad-uri care ar trebui sa fie cunoscute pentru oricine a vazut vreodata un Gamecube.

Wired Fight Pad Mario

In cele din urma, din oferta Performance Designed Products mai fac parte si castile din seria Afterglow, LVL 1 si LVL3. Acestea sunt dedicate consolelor Playstation 4 si Xbox One, care includ tehnologie noise-cancelling si au difuzoare de neodymium de 30 si respectiv 40 de milimetri.

Afterglow_LVL_3_Chat_Headset_for_PS4

Toate aceste periferice si accesorii vor fi disponibile numai prin intermediul Altex Romania si Media Galaxy.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button