PC&Consoles

Pentru a accesa Battlefield 1 Open Beta ai nevoie Xbox LIVE Gold

Battlefield 1 Open Beta se pare ca rezerva ceva surprize celor care au ales sa il achizitioneze sau se gandesc sa il achizitioneze pe Xbox One, avand in vedere ca EA, cel mai probabil alaturi de Microsoft, au decis ca versiunea Open Beta a jocului sa poata fi incercata doar daca userul are un cont Xbox LIVE Gold.

Toate astea dupa ce acum o saptamana, EA a anuntat ca utilizatorii de Playstation nu vor avea nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a participa la Open Beta Battlefield 1.

Nu este clar daca este vorba de o decizie EA sau una Microsoft, dar parteneriatul EA – Playstation s-ar putea sa joace un rol in aceasta decizie. Chiar si asa, discutam de un mic impediment pentru cei care detin o consola Xbox si doresc sa incerce jocul inainte de lansare, acesta fiind in esenta scopul unui beta public. Pe de alta parte, daca ai un Xbox si nu ai Xbox Live Gold, alegi voit sa renunti la unele beneficii.

Pentru cei interesati, Battlefield 1 Open Beta va avea două moduri de joc disponibile:

Conquest:

Un favorit al jucătorilor de Battlefield, Conquest este un mod de joc la scară largă cu până la 64 de jucători ce se luptă pentru controlul unor obiective cheie. Cu armate mari la sol sau în spatele volanului și adăugarea unor Behemoți înfricoșători, Conquest reunește toate elementele de semnătură ale războiului pe toate planurile al Battlefield.

Rush:

Un mod de joc cu 24 jucători unde forța atacantă trebuie să găsească și să distrugă stâlpii de telegraf ai forței defensive, ce pot fi folosiți pentru solicitarea de atacuri de artilerie. Apărătorii pot preveni incursiunea atacatorilor dezarmând încărcăturile explozive plantate de aceștia pe pozițiile de telegraf. Dacă stâlpii sunt distruși, apărătorii trebuie să se retragă în următorul sector și să protejeze acolo stâlpii de telegraf.
Battlefield 1 is set to release on October 21 2016, for PlayStation 4, Xbox One, and PC.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button