Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pedepse grave pentru jucatorii de Fifa care triseaza!

/
/
/
/
image

Pedepse grave pentru jucatorii de Fifa care triseaza au mai fost si in trecut. Unele fiind chiar drastice, ducandu-se chiar la anularea contului sau banarea permanenta. Dar EA pare sa isi ia in serios treaba din nou.

Cum FIFA 15 va fi lansat in scurt timp, mai precis, peste o luna, baietii de la EA Sports au decis sa ii avertizeze pe cei ce au intentia de a trisa in modul FIFA Ultimate Team. Publisher-ul a declarat ca o sa actioneze mai eficient si atent impotriva „ispravilor” facute de unii jucatori, cum ar fi utilizarea botilor si a match cheaturilor. Totodata, exista si posibilitatea ca cei care au fost prinsi cu mata in sac sa fie banati de la joc.

Botii folositi de unii jucatori pentru a farma monede si a cumpara automat iteme din Market, sunt capabili sa intreprinda cautari si sa faca oferte „la rate mult mai mari decat posibilul omenesc”. Nu numai ca acest lucru ii pune in dezavantaj pe jucatorii onesti, dar acesti boti afecteaza si infrastructura FIFA Ultimate Team, fapt ce duce la probleme precum transferuri blocate, monede sau jucatori pierduti sau cautari in market ce nu dau niciun rezultat. Iar cumparatul si comertul cu monede, cu sau fara boti, reprezinta o violare a termenilor si conditiilor, actul „sporind trisatul in Fifa Ultimate Team”.

Jucatorii prinsi cumparand monede, sau, promovand vanzari de monede pentru prima data, vor primi o avertizare in-game si prin e-mail. Cei prinsi pentru a doua oara or sa piarda tot progresul facut in Fifa Ultimate Team, iar cei prinsi pentru a treia oara or sa fie banati de la Fifa Online. Toti cei ce vor fi gasiti farmand sau vanzand monede or sa fie banati de la TOATE JOCURILE EA fara avertizare (gosh, astia da parinti protectori!).

Totodata, jucatorii ce si-au modificat statisticile vor fi banati permanent de la Fifa Online.
Leaderboardurile Fifa Interactive World Cup vor fi curatate la doua saptamani de trisori.

„De acum incolo, vom fi mai proactivi in impunerea termenilor si a conditiilor acestui serviciu, si in banarea celor ce violeaza aceste conditii. O sa documentam regulat progresul impotriva trisorilor in timpul anului (pana la Fifa 16, cand nu o sa ne mai pese de cei ce au cumparat fifa 15, adugam noi rautacios)”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar