MORE

Pebble Technology sparge asteptarile de Kickstarter cu 3 noi produse

V-am mai vorbit de Pebble, firma care a vandut peste un milion de smartwatch-uri finantate pe Kickstarted, unde in primele 49 de minute au strans peste 1 milion de dolari pentru modelul Time.

Acestia doresc sa aduca trei noi modele pe piata, iar anuntul acestora (ca si finantarea dezvoltarii) se face tot prin intermediul Kickstarter, care pare sa serveasca drept una dintre cele mai eficiente strategii de marketing, avand in vedere ca mai au 30 de zile la dispozitie din perioada de strangere de fonduri, si deja au strans de 9 ori si ceva mai multi bani decat si-au fixat obiectiv.

Aceasta noua lansare propune trei produse, adresate unor game diferite de clienti – acestea fiind intitulate Pebble 2, Time 2 si Pebble Core.

Pebble 2, Time 2, Pebble Core
Pebble 2, Time 2 si Pebble Core

Pebble 2 – un smartwatch accesibil, de calitate cu monitor cardiac integrat

Pebble 2 - Fitness watch

Pebble 2 promite sa fie rezistent la apa, compatibil cu iOS si Android. Acesta va oferi un ecran intotdeauna pornit, alb-negru de contrast ridicat, dar si o viata a bateriei de pana la 7 zile.

Se ofera o functie de notite vocale precum si raspuns la SMS. si peste 13000 de aplicatii din ecosistemul Pebble.

Printre functiile de urmarire a activitatii, Pebble promite sa urmareasca si felul cum dormi (si cat de adanc) astfel incat sa iti permita sa maximizezi durata somnului adanc si sa fii trezit doar in somnul superficial.

Pebble Time 2


Time 2 – Un smartwatch pentru profesionisti

Pebble Time 2 Professional watch

Time 2 va fi o versiune de Pebble dedicata celor ce doresc un smartwatch care sa le suplimenteze activitatea de business.

Acesta va oferi o durata mai ridicata a bateriei, de pana la 10 zile, impreuna un ecran color cu 53% mai mare decat Pebble 2.


Pebble Core – un micro-computer cu conectivitate la reteaua celulara

Pebble Core va incepe de la 69$, si pe langa conectivitatea celulara ofera si GPS, functie SOS, sincronizare cu aplicatii populare de fitness, streaming de muzica prin spotify, compatibilitate de a fi conectat cu Pebble Watch, si conectivitate prin 3G, Bluetooth si Wifi, inregistrari audio, impreuna cu 4GB de stocare.

Acesta ar oferi si doua butoane programabile, un port de expansiune si acces dezvoltare deschisa de aplicatii prin intermediul SDK-ului.

Aplicatiile de fitness suportate conform proiectului de Kickstarter sunt runkeeper, STRAVA, Record, mapmyrun si Google Fit.

Bateria acestuia ar oferi pana la 9 ore de muzica si monitorizare pe o incarcare.

Core este practic un mini-computer echipat cu Android 5, care promite sa poata fi folosit pentru urmarirea pozitiei animalelor/copiilor, ca telecomanda pentru masina, garaj sau lumini, aplicatie de chemare de Uber taxi si alte functi, ce vor deveni disponibile pe masura ce ecosistemul acestuia evolueaza.


Noile device-uri Pebble aduc si un nou sistem de operare, numit Pebble 4.0, care va fi compatibil si cu seria Time, Time Steel si Time Round, dar din pacate nu si cu originalele ceasuri Pebble si Pebble Steel.

Livrarea modelelor Pebble Core este estimata pentru luna Ianuarie 2017, Pebble 2 in Septembrie 2016 iar Pebble Time 2 in Noiembrie 2016.

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button