MORE

Pe Tinder, Ionela ar putea fi de fapt… Ion

Internetul este o sursă infinită de amuzament, în mare parte pentru că este plină de indivizi care găsesc mereu noi metode prin care să își bată joc de alti indivizi. Cel mai recent incident a vizat serviciul „matrimonial” Tinder. Prin inserarea unui profil fantomă în serviciu, unul feminin, orice bărbat care a încercat să dialogheze cu fantoma s-a trezit într-un dialog cu un alt bărbat, fără să știe.

Rezultatul a fost o „comedie” excelentă pe seama indivizilor care habar nu aveau că vorbeau cu un alt bărbat, până când era prea târziu, și se făcuseră deja de râs.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button