Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Pe Tim Cook il „incomodeaza” averea sa uriasa, si calcă pe urmele lui Bill Gates: o doneaza!

/
/
/
/
image
img

Tim Cook, actualul CEO al Apple, și-a declarat recent intenția de a se descotorosi de cea mai mare parte din averea sa, donând-o diverselor asociatii caritabile, pe care le va considera merituoase. Averea curentă a lui Tim Cook este de în jur de 112 milioane de dolari, plus mai bine de o jumătate de miliard de dolari în acțiuni Apple.

Acesta nu a menționat dacă se va concentra pe ceva anume, cum a făcut Bill Gates cu fundația sa, ale cărei obiective curente sunt eradicarea malariei și poliomielitei la nivel mondial. Predecesorul lui Tim Cook, renumitul Steve Jobs, a fost adesea acuzat că nu făcea suficiente acte caritabile cu averea sa fabuloasă, însă dovezi recente au dezvăluit că a făcut probabil mai mult decât ar fi în stare foarte mulți oameni, donând zeci de milioane de dolari spitalelor și in cercetarea pentru combaterea virusul HIV.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar