TECH

Pe ce perna dormi tu? HIBR iti asigura somnul.

Pe ce perna dormi tu? 8 ore de somn au devenit un lux pentru multi dintre noi. Stres, probleme, multa munca sunt doar cateva dintre cauzele care ne impiedica de multe ori sa ne facem somnul de frumusete. Dar cel mai enervant, de departe,  e cand perna nu sta asa cum ar trebui sub capul tau.

Gama de perne HIBR este conceputa pentru a oferi un somn cat mai linistit. Produsele sunt alcatuite dintr-un nou tip de spuma cu memorie care ajuta atat  la sustinerea capului, cat si a gatului. De asemenea, aceste perne asigura si o temperatura optima in timpul somnului, dar si transfer de aer, pentru a evita in acest fel producerea de bacterii. Materialul cu care sunt imbracate este unul fin la atingere si foarte elastic.

Screen Shot 2015-11-04 at 1.31.50 PM

In interior exista un strat de spuma mai tare, care se afla intre doua straturi de spuma moale. Aceasta spuma are in componenta capsule cu  gel. Rolul acestora este de racire si de absorbtie a umezelii, ajutand perna sa preia forma capului.

Gama HIBR este alcatuita din trei tipuri de perne: perna simpla (normal pillow), perna speciala pentru dormit pe o parte (side pillow) si perna pentru dormit pe spate (silhouette pillow).Toate cele trei tipuri de perne se pot transporta cu usurinta in vacante sau deplasari deoarece nu sunt foarte voluminoase. In ceea ce priveste modul de curatare, aceste perne nu se spala la masina de spalat, ci se curata doar eventualele pete de la suprafata. Aceste perne nu au o inaltime foarte mare. Din acest motiv, pot fi plasate deasupra altei perne, pentru o inaltime mai buna, in functie de dorintele fiecaruia.

In cazul in care nu sunteti siguri de alegerea facuta, compania va ofera 100 de nopti in care o puteti testa, iar daca nu va multumeste, o puteti returna. Pernele pot fi achizitionate de pe internet, la pretul de aproximativ 80 de dolari.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button