Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pe 27 Ianuarie va aparea Havoc, primul DLC pentru Call of Duty: Advanced Warfare

/
/
/
/
image

Primul  DLC de la Call of Duty: Advanced Warfare vine cu un pachet de patru harti noi, cateva arme in plus si un mod co-op cu zombies. Hartile se numesc Core, Drift, Urban si Sideshow si reprezinta patru medii diferite: o centrala nucleara din desertul Gobi; un orasel de distractii situat la poalele unui lant muntos; o urbe futuristica in care sunt strazi stramte, coridoare si locuri ascunse; si un motel abandonat langa care se afla… un clovn malefic. Noile arme – AE4 si AE4 Widowmaker – functioneaza cu energie si arata impecabil.

Cat despre modul Exo Zombie, acesta promite o experienta unica de joc, de vreme ce mortii vii vor fi echipati cu „exo-suits”, iar echipa de patru jucatori va trebui sa faca fata hoardelor lente, imbracate in armuri. Numele celor patru angajati si Atlas, care au fost lasati in urma si nevoiti sa supravietuiasca, nu au fost alese la intamplare – vei putea alege sa joci rolul lui John Malkovich, al lui Bill Paxton, al lui Rose McGowan sau al lui Jon Bernthal. I-ati recunoscut, nu? Toti sunt actori americani de calibru… DLC-ul se numeste Havoc si va fi lansat in 27 ianuarie pe Xbox Live.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar