MORE

PCIe SSD cu viteze de citire de 1900 MB/s!

SSD-urile pe PCIe sunt deja niste adevarate vedete, „specificatiile” acestor PCIe SSD-uri fiind uneori comparabile cu cele ale placilor video, la propriu si la figurat. G.Skill Phoenix Blade ajunge la viteze de citire de 1900 MB/s.

Nu, chiar nu am gresit un zero, G.Skill Phoenix Blade Series 480GB PCIe SSD, scrie si citeste cu viteze de pana la 2.000 MB/s. La o analiza mai atenta, acesta citeste cu 1050 Mb/s si scrie cu viteze de 1900 MB/s, ceea cee nu este rau deloc, fiind dublu sau chiar triplu fata de orice competitie de pe piata in acest moment.

Mai tehnic vorbind, G.Skill poate sa scrie blocuri de date 4K cu o rata de 90,000 IOPS si sa citeasca aceleasi blocuri cu 245,000 IOPS. Asta se datoreaza, potrivit celor de la G.Skill, faptului ca acest SSD vine echipat cu patru controllere LSI SF-2281 SSD, fiecare legat la cate un modul flash 120GB MLC. Mai mult, daca chiar vrei sa dai o gaura in buget si sa nu ai timp sa clipesti atunci cand iti accesezi informatiile, aceste PCIe SSD pot fi legate in RAID 0, asta daca doresti sa iti „zboare” totul in PC.

Dupa cum am spus, pana acum cel mai mare dezavantaj al lui  G.Skill Phoenix Blade Series 480GB PCIe SSD este pretul. 699 de dolari pentru a fi mai exacti. Dar, daca stai sa te gandesti ce primesti la acesti bani, investitia nu este rea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button