MORE

PC-ul domina la nucleare in Phantom Pain

Acum cateva luni a fost descoperit un final secret pentru Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, unul care parea sa fie declansat daca nu mai existau arme nucleare in joc. Konami a dezvaluit in sfarsit exact ce trebuie facut pentru a obtine acel final, si cat de aproape suntem de atingerea sa.

Pentru a putea contribui la atingerea acestui final glorios, va trebui in primul rand sa fi terminat misiunea numarul 31, adica sa fi completat primul capitol al lui MGS 5. Apoi, va trebui sa nu construiti bombe nucleare, sau daca aveti una, va trebui sa o dezmembrati.

Apoi, va trebui sa convingeti pe toti jucatorii de pe serverul vostru regional sa faca la fel, asta sau sa le invadati bazele si sa le furati bombele nucleare… cel putin cred ca puteau fi furate, la urma urmei, puteai sa furi fiecare alt lucru. Atunci cand numarul de bombe nucleare de pe server atinge zero, finalul va fi declansat. Daca dupa asta mai face cineva bombe nuclearea, puteti obtine finalul chiar de mai multe ori.

Partea importanta este ca bombele nucleare sunt separate atat pe servere, cat si pe platforme, asa ca nu este pe cat de mult de munca ati crede. Konami chiar a publicat statisticile comparative de la 1 noiembrie si 25 noiembrie.

La 1 noiembrie
– PlayStation 4: 2761
– PlayStation 3: 1685
– Xbox One: 525
– Xbox 360: 1011
– PC(Steam): 36552

La 25 noiembrie
– PlayStation 4: 352
– PlayStation 3: 250
– Xbox One: 96
– Xbox 360: 85
– PC(Steam): 15691

De observat, PC-ul avea si inca are mai multe bombe nucleare decat toate celelalte platforme la un loc. De ce? Pentru ca jucatorii de PC sunt mult mai dedicat… asta sau pentru ca numarul de resurse necesare pentru a face o nucleara este ridicol, si pe PC Phantom Pain are multe trainere.

[Konami]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button