Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

PC sau Consolă? Aceasta este întrebarea!

/
/
/
/
image
img

În lumea gamingului, în urmă cu câțiva ani, s-a născut o dezbatere ce pare că nu se va termina niciodată: PC sau consolă? Păstrând proporțiile, este o dezbatere cel puțin la fel de „interesantă” precum iOS vs Android, Steaua vs Dinamo, câini vs pisici, motocicliști vs automobiliști 🙂 It’s a neverending story.

În cazul PC-uri vs Console, ambele tabere își susțin cu înfocare argumentele. Ce să îmi cumpăr, o consolă sau un PC? O întrebare la care mulți dintre voi adesea răspundeți în baza unor informații contradictorii, furnizate de utilizatorii de pe Facebook, de forumiști sau de amici binevoitori. Vom analiza sumar beneficiile și neajunsurile fiecărui dispozitiv în parte. Cititi mai departe aici articolul scris de echipa [email protected] pentru iq.intel.ro.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Este clar ca „Buna ziua” ca PC-ul este de preferat pentru majoritatea, insa o alta comparatie care tot da tarcoale pe forum-uri, este „PC vs Laptop”. Poate v-am dat o idee. Numai bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar