TECHRSS PaginaDeMedia

PC Garage oferă două cadouri AQIRYS la orice sistem de gaming achiziționat

Odată cu adevăratul început al verii sosește și o nouă promoție specială din partea PC Garage. În cadrul campaniei, pentru cei care achiziționează un sistem de gaming, adică o unitate, PC Garage oferă gratuit un mousepad AQIRYS Eclipse Extra Large și un mouse de gaming wireless AQIRYS Polaris.

Campania este valabila in perioada 24 Iunie – 18 Iulie, in limita a 300 de comenzi. Doar la comanda unui sistem PC de gaming din oferta magazinului se va oferi un mousepad AQIRYS Eclipse Extra Large în valoare de 139.99 RON și un mouse de gaming wireless AQIRYS Polaris în valoare de 195.99 RON

Mouse-ul AQIRYS Polaris este un model wireless cu senzor optic optimizat special pentru gaming. Senzorul PixAart cu rezolutie de 16000DPI oferă precizie înaltă, cu o greutate de doar 73 de grame.  Forma sa ergonomică și materialul aderent folosit vor oferi un confort sporit în sesiunile lungi, iar memoria integrată permite salvarea setărilor chiar și atunci când joci în deplasare. 

Iluminarea RGB, soft-ul dedicat AQIRYS sau cablul detașabil sunt alte elemente care fac din mouse-ul Polaris o soluție inteligentă pentru gamerii care petrec ore în șir în fața monitorului. 

Însă un mouse bun are nevoie și de suport pe măsură. Aici intervine AQIRYS Eclipse Extra Large, un mouse pad cu o lungime de 900mm și o lățime de 400mm care acoperă o suprafață generoasă și care poate susține inclusiv tastatura. Pe margini dispune de iluminare RGB, iar baza cauciucată oferă o aderență sporită.  Suprafața textilă waterproof din microfibră oferă mouse-ului o suprafață fină capabilă să îl pună în valoare. 

Iată și o serie de exemple de sisteme PC Garage disponibile în campanie:

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button