Tech&ITGamingRSS PaginaDeMedia

PC Garage revine cu Intel Days – Cooler AIO cadou la achiziționarea unui procesor Intel și a unei plăci de bază

“Te echipăm gratuit” s-a bucurat de un real succes, de aceea PC Garage revine cu această campanie sub umbrela Intel Days, oferind clienților șansa de a primi un cooler performant pentru viitorul PC. Astfel, la achiziția unui procesor Intel și a unei plăci de bază compatibile, PC Garage oferă cadou un cooler AIO de la ID-Cooling.

Intel Days de la PC Garage are loc în perioada 15 – 27 martie 2021 și se aplică pentru orice procesor Intel Core i5, i7 sau i9 din modelele selectate, împreună cu orice placă de bază compatibilă. Cele două cadouri,  ID-Cooling Frostflow 140 şi Frostflow 240, sunt oferite în funcție de valoarea comenzii efectuate. 

Mai exact, pentru comenzile cu valoare cumulată a celor două produse (procesor + placă de bază) sub 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 120. Pentru comenzile ce depășesc suma de 1.400 RON, clienții vor primi cadou modelul ID-Cooling Frostflow 240

Intel Days- Ce oferă PC Garage din partea casei?

ID-Cooling Frostflow 120 și ID-Cooling Frostflow 240 oferite cadou în perioada campaniei sunt compatibile cu socket-urile Intel, au ventilatoare de 120 mm cu o viteză de rotaţie între 700 și 1800 RPM, un flux de aer de 74.5 CFM și nivel de zgomot între 18 si 35.2 dBA. Pentru un plus de culoare în PC ele vin echipate și cu iluminare, iar dimensiunile radiatorului sunt de 154 x 120 x 27 mm sau 276 x 120 x 27 mm, în funcţie de modelul primit.

Pe durata campaniei Intel Days, PC Garage recomandă și două configurații optime, în funcție de bugetul alocat de către clienți, fie 1.400 de lei, fie peste 1.400 de lei:

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button