Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

PC Garage face cinste cu carcasa daca iti cumperi un PC de gaming

PC Garage intelege nevoia utilizatorilor de a avea un sistem performant, bine aerisit, aratos si cel mai important, accesibil ca pret, astfel a mai oferit si in trecut cate o carcasa pentru fiecare configuratie noua achizitionata, iar de aceasta data, o face din nou! In intervalul 9-31 Decembrie 2019, fiecare platforma hardware compatibila achizitionata de la PCG va veni insotita de o carcasa Spacer H3X@ pentru a te scapa de o cheltuiala si de grija alegerii unei noi „case” pentru PC-ul tau.

Spacer H3X@ este un model middle-tower proiectat pentru un wire management de exceptie si capabilitati de racire adecvate, chiar si pentru cele mai puternice componente hardware ale momentului. Compatibila atat cu placi de baza mATX, cat si ATX, carcasa include nu mai putin de sase (6) ventilatoare de 120mm cu iluminare albastra. Mai mult de atat, carcasa este prevazuta cu un panou lateral din sticla securizata, util pentru evidentierea unui sistem de calitate, asamblat cu simt de raspundere. In acelasi timp, spatiul interior disponibil este suficient de generos pentru a adaposti coolere de procesor cu inaltimea de pana la 165mm si placi video cu o lungime de 350mm.

La fel ca in trecut, pentru a primi cadoul pregatit de PC Garage, utilizatorii trebuie sa achizitioneze un procesor, o placa de baza si o placa video. Valoarea totala a acestora trebuie sa depaseasca 2500 de lei, nefiind incluse in campanie placile video profesionale, cele pentru mining, procesoarele pentru servere, placile de baza pentru servere, comenzile inregistrate in modul Business sau produsele desigilate.

Suplimentar, PC Garage face si doua recomandari de configuratii compatibile cu carcasa Spacer oferita cadou:

Pentru cei care doresc sa isi personalizeze viitorul PC de gaming, de editare foto-video sau pentru streaming online, PC Garage ofera suport LIVE prin intermediul casutei de chat de pe site. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe pagina dedicata acesteia.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button