PC&ConsolesGaming

PC Garage anunță „Cooling Days”, promoția gândită să îți țină componentele reci

Cum vremea de afară este cât se poate de caldă, nu doar noi resimțim asta, ci și PC-urile noastre. Cu cât temperatura exterioară crește, cu atât crește și cea din casă, iar cu cât aerul pe care calculatorul îl folosește pentru a răci este mai cald, cu atât performanțele sunt mai proaste. Tocmai de asta, băieții și fetele de la PC Garage s-au gândit că ar fi o idee bună să lanseze o promoție specială, care să aibă grijă ca procesorul tău să nu mai transpire așa rău ca tine. Mai precis, până pe 23 Iulie 2023, clienții care achiziționează orice produs din categoriile carcase, surse, coolere, ventilatoare/radiatoare şi pastă termoconductoare vor beneficia direct în cos de 15% reducere.

Carcasa ALPHAGEAR TRICKSTER RGB, una dintre primele recomandări PC Garage (am testat-o și noi și e foarte bună), vine la un super preţ de 289,99 la care se mai aplică extra 15% din campania curentă. Este un model Middle Tower şi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să-și construiască un sistem de gaming personalizat. Unul dintre punctele forte ale carcasei ALPHAGEAR TRICKSTER RGB este sistemul său de iluminare ARGB ce include pe lângă ventilatoare şi un panou frontal RGB complet personalizat.

Această caracteristică permite personalizarea culorilor și a efectelor de iluminare, permițându-ți să creezi o atmosferă unică în configurația ta de gaming. Din punct de vedere eficienţă la răcire, TRIKSTER RGB vine dotat cu nu mai puțin de 6 ventilatoare de 120mm(3 în față, 2 sus și 1 în spate), ceea ce asigură un flux corect al aerului în carcasă şi implicit o răcire eficientă a întregului sistem.  Carcasa este construită din materiale de calitate și oferă o construcție solidă. Are un design ergonomic, cu spațiu generos pentru a găzdui componente de înaltă performanță, inclusiv plăci de bază de dimensiuni mari și sisteme de răcire avansate.

Carcasa Corsair 4000D Airflow Black este o opțiune populară și bine cunoscută printre pasionaţii de gaming. Această carcasa se remarcă prin designul său modern și funcționalitatea avansată, oferind o soluție excelentă pentru construirea unei configurații puternice. Unul dintre punctele forte ale carcasei Corsair 4000D Airflow Black este fluxul de aer optimizat. Aceasta dispune de panouri perforate și grile de admisie generoase, care permit o circulație excelentă a aerului în interiorul carcasei. Acest design inteligent ajută la obținerea unei performanțe termice superioare. 

Dar nu doar carcasele sunt reduse pe PC Garage. Una dintre opţiunile disponibile în această campanie este şi sursa Super Flower Leadex VII XG, 80+ Gold. Certificată 80 Plus Gold, această sursă de alimentare modulară este extrem de eficientă energetic, asigurând o conversie eficientă a energiei electrice și minimizând pierderile de energie. Acest lucru se traduce într-o reducere a costurilor de electricitate pe termen lung și într-un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

Cu o putere nominală de 850W, Super Flower Leadex VII XG poate furniza o cantitate mare de energie pentru a alimenta configurații de gaming puternice sau sisteme cu multiple componente și dispozitive. Este echipată cu un ventilator de 135mm şi tehnologie FDB (Fluid Dynamic Bearing) care oferă o funcționare silențioasă și o răcire optimă în timpul utilizării intense.

AQIRYS Pulsar, 80+ Bronze, 650W utilizează un design modular, ceea ce înseamnă că aveţi opţiunea de a conectate sau deconectate cablurile în funcție de necesități. Acest lucru facilitează instalarea și gestionarea cablurilor, permițând o circulație mai bună a aerului în interiorul carcasei. Oferă o putere nominală de 650W, ce poate alimenta o gamă largă de configurații, inclusiv sisteme de gaming și configurații de birou. Pentru o răcire excelentă, sursa de alimentare dispune de un ventilator de 120 mm cu tehnologie Fluid Dynamic Bearing, care oferă o presiune statică ridicată. De asemenea, viteza ventilatorului este controlată în funcție de temperatura internă pentru a asigura o operare silențioasă și eficientă din punct de vedere energetic.

Și, bineînțeles, nu puteam să uităm despre poate cea mai semnificativă componentă atunci când vine vorba de răcire: cooler-ul. ID-Cooling Zoomflow 360 XT ARGB este una dintre recomandările PC Garage si totodată o soluţie de înaltă performanță concepută pentru răcirea eficientă a procesorului în sistemele de gaming și PC-uri cu cerințe ridicate.

Este un cooler de tip all-in-one (AIO) cu un radiator de 360mm și trei ventilatoare de 120mm incluse. Radiatorul de dimensiuni mari oferă o suprafață extinsă pentru răcire, iar ventilatoarele de înaltă performanță asigură un flux de aer optim.  Cu un radiator de dimensiuni mari, ventilatoare puternice și iluminare ARGB, acest cooler este potrivit pentru utilizatorii care doresc performanțe ridicate și un aspect vizual atrăgător pentru sistemul lor de gaming sau PC.

Dacă ce am scris mai sus sună bine și vrei să afli mai multe, găsești toate informațiile, alături de alte produse la reducere, pe pagina oficială PC Garage.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button