Știri ITRSS PaginaDeMedia

PC Garage te echipează gratuit, oferind la alegere o sursă sau un SSD cadou

PC Garage relansează campania “Te echipăm gratuit” oferind de data aceasta posibilitatea de a alege cadoul pe care îl primesc. Astfel, până pe 8 Septembrie 2021, în limita stocului disponibil, clienții care aleg un procesor + placă de bază + placă video primesc gratuit, la alegere, o sursă sau un SSD.     

Pentru cei interesați de campanie, cadourile oferite de PC Garage sunt următoarele: o sursă Inaza Impulse 80+ Gold 700W cu 5 ani garanție sau un SSD Kingston NV1 500GB PCI Express cu viteze de citire si scriere de 2100MB/s si respectiv 1700MB/s. 

În procesul de alegere al componentelor clientul va fi tot timpul atent la procesor, placă video, placă de bază si memorie RAM. Produse precum carcasă, sursă sau chiar SSD sunt în general lăsate la final si sunt alese folosind bugetul rămas după procesor, placă video și placă de bază.

Astfel, de multe ori se întâmplă ca o placă video de top să fie alimentată de o sursă slabă sau SSD-ul să aibă o capacitate mică sau viteze slabe. 

Despre cadourile oferite de PC Garage

Sursa Inaza Impulse Gold 700W 80+ este o soluție puternică ce poate susține o configurație de top. Cu o eficiență de 92%, sursa oferă o putere generoasă pentru noile plăci video, dar oferă și protecții precum OVP, UVP, SCP sau OPP. Oferă 6 mufe SATA, 4 mufe de tip 6+2 PCI-E si o mufă 4+4 Pin ATX/EPS. 

SSD-ul Kinston NV1 de 500GB este o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc o soluție rapidă și generoasă în stocare. Cu 500GB capacitate de stocare și viteze de 2100MB/s la citire si 1700MB/s la scriere, Kingston NV1 este ideal pentru orice sistem mainstream. TBW-ul oferit de producător este de 120TB.

Accesând link-ul campaniei puteți găsi produsele aflate în campanie, disponibilitatea acestora și inclusiv regulamentul campaniei. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button