Știri ITRSS PaginaDeMedia

PC Garage “te echipează gratuit” cu o placă video și cu un voucher

Campania „Te echipăm gratuit” a celor de la PC Garage revine, însă de data aceasta se adresează celor care sunt afectați de criza plăcilor video. La nivel global, sectorul chip-urilor nu o duce foarte bine, iar tot mai mulți utilizatori se află în imposibilitatea de a achiziționa o placă video.  Astfel, la orice combo alcătuit din procesor + placă de bază + SSD + memorie + carcasă + sursă, PC Garage oferă o placă video în limita stocului disponibil, alături de un voucher de 420 de lei (hehehe).

Ce placă video va oferi cadou PC Garage în cadrul acestei ediții?

Campania este valabilă pentru orice produs din categoriile Procesoare, Plăci de bază, SSD-uri, memorii, carcase, surse. Perioada de desfășurare este 20 aprilie – 9 mai 2021, pentru comenzile de peste 4000 RON. Dacă sunt respectate condițiile de participare, clienții primesc, pe lângă respectivul voucher, o placă video Biostar GeForce GT 730. Poate că nu este ultimul răget pe piața plăcilor video, dar GeForce GT 730 este o soluție temporară avantajoasă până când lucrurile se vor întoarce la normal iar criza plăcilor video se va ameliora.

PC Garage recomandă o serie de configurații eligibile pentru placa video cadou și pentru voucher. În funcție de setup, fie AMD, fie Intel, clienții se pot orienta în vederea alegerii componentelor sau pot alege chiar configurațiile de mai jos:

Exemplu configuratie AMD:

Procesor AMD Ryzen 5 5600X + Placă de bază ASRock X570 Phantom Gaming 4 + SSD Kingston 1TB NV1P PCI Express + Memorie Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3200MHz + Sursă Seasonic Focus GX 750W + Carcasă AQIRYS Antares ARGB = Placă video Biostar GT 730 GRATIS!

Exemplu configuratie Intel:

Procesor Intel Rocket Lake Core i5-11600KF + Placă de bază GIGABYTE Z590 GAMING X + SSD Samsung 970 EVO Plus 1TB PCI Express 3.0 + Memorie Corsair Vengeance LPX Black 16GB 3000MHz + Sursă AQIRYS Pulsar 750W + Carcasă Thermaltake S300 TG = Placă video Biostar GT 730 GRATIS!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button