GamingRSS PaginaDeMedia

PC Garage scade temperatura cu reduceri la carcase, surse și ventilatoare PC

PC Garage lansează o campanie de vară cu reduceri de 15% pentru carcase, surse, coolere, ventilatoare/radiatoare şi pastă termoconductoare.  Astfel, până pe 31 Iulie 2020 cei care vor cumpăra orice produs din categoriile carcase, surse, coolere, ventilatoare/radiatoare şi pastă termoconductoare vor primi în coş o reduce de 15%. 

Oferta este una generoasă, PC Garage incluzând în promoţie modele pentru toate preferinţele si pretenţiile. Se aplică reducerea atât la produsele premium, precum carcasele high-end din metal si sticlă securizată, cât şi la produsele accesibile precum pasta termoconductoare. 

Recomandări PC Garage

Un exemplu bun şi în acelaşi timp o recomandare PC Garage, sunt carcasele Alphagear. Sentinel ARGB, Archon Clear ARGB sau Oathkeeper ARGB sunt modele pentru toate tipurile de utilizatori,  oferind un raport calitate-preț foarte bun şi o răcire foarte eficientă. 

La capitolul surse, trebuie să știți că vara acestea sunt solicitate foarte mult, iar randamentul lor poate scădea dacă nu sunt de calitate. Astfel, dacă doriți un sistem stabil, fiabil și care să funcționeze și la temperaturi extreme, AQIRYS Pulsar 80+ de 650W poate fi o alegere inteligentă. De asemenea, Gigabyte P650B 80+ Bronze 650W este o variantă de luat în calcul alături de modelele Seasonic precum B12 BC-650 de 650W

Un cooler aftermarket pentru procesor poate fi o investiție bună nu doar pe timpul verii. Pe lângă faptul că scade temperatura procesorului, acesta oferă și posibilitatea de a realiza overclock procesorului, dacă acesta suportă. Câștigați astfel putere, dar obțineți și temperaturi mai mici. Un exemplu în acest caz sunt modelele Deepcool gammax 300Noctua NH-D14 sau ID-Cooling Frosflow 120

Accesând link-ul campaniei puteți găsi toate ofertele disponibile atât pentru categoriile de produse menționate anterior, dar și pentru alte categorii în promo cum ar fi aere condiționate sau sisteme de filtrare a aerului. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button