Tech&ITBLACK FRIDAY

Black Friday de Gaming revine la PC Garage în 2022 cu o mulțime de oferte bune! (P)

După ce au organizat Black Friday Devreme, cei de la PC Garage revin cu o campanie intitulată Black Friday de Gaming. Doar că de această dată vorbim despre reduceri la mii de produse din mai multe categorii. În acest material am selectat câteva dintre cele mai tari oferte care mi-au atras atenția și le-am listat mai jos pentru voi. Campania de reduceri a celor de la PC Garage începe pe data de 11 noiembrie 2022, ora 00:00.

Oferta magazinului include reduceri la peste 10.000 de componente, 900 de sisteme de gaming PC Garage, peste 4.500 de laptopuri din toate categoriile, 7.000 de periferice de gaming, 1.500 de scaune și birouri de gaming, peste 2.000 de monitoare, 1.500 de televizoare și smartphone-uri și nu mai puțin de 800 de routere wireless, NAS-uri, switch-uri și UPS-uri. Asta înseamnă că e o șansă mare să prinzi o ofertă dacă îți cauți ceva de cumpărat in perioada asta.

Și cum la Zona ne plac calculatoarele puternice și frumoase, construite cu mâinile și răbdarea noastră, am decis că cel mai bine ar fi să începem cu niște oferte la componente. Printre produsele care se vor bucura de reduceri cu ocazia Black Friday de Gaming regăsim:

Nu toți oamenii sunt dispuși să își construiască un sistem pe piese, ori nu au timpul necesar și preferă comoditatea oferită de un PC pre-asamblat. Din fericire pentru acești clienți, PC Garage au inclus în oferta de Black Friday de Gaming trei dintre sistemele lor. Adică niște pre-asamblate pe care oamenii din echipa tehnică a magazinului le-au construit cu piese din depozit. În acest fel primești valoarea unui PC pe bucăți, asamblarea făcută bine și un sistem gata de joacă. Printre sistemele disponibile găsim câteva nume cunoscute:

  • VikingUnul dintre sistemele cunoscute de la PC Garage, Viking revine într-o ediție limitată de Black Friday și va avea un preț special. Acesta va fi echipat cu un procesor AMD Ryzen 5500, 32GB de memorie RAM DDR4, un SSD de 500GB și o placă video RTX 3060 12GB GDDR6.
  • Balaur Am testat Zmeul, însă campania aceasta de reduceri îl include pe Balaurul din poveste. Acesta vine echipat cu un procesor Intel Core i3-12100F, 16GB de memorie DDR4, SSD de 500GB și placă video RTX 3060 de 12GB. În plus, balaurul scuipă flăcări… sau curcubee… sau ce culori vrei să aibă prin intermediul iluminării RGB.
  • Elite HunterUn alt PC de gaming de la PC Garage, dar de această dată cu un nume mai puțin inspirat. Elite Hunter vine cu un Ryzen 5 5500, 16GB DDR4, un SSD de 500GB și o placă video ceva mai puternică: RTX 3060 Ti 8GB GDDR6. Desigur, tot la preț special.

Iar până acum poate că deja ți-ai găsit următoarea configurație sau viitorul upgrade, ori ți-ai cumpărat un PC gata făcut. Dar îți trebuie și ceva pe care să te bucuri de toate jocurile noi-apărute… ceva ca un monitor. Iar PC Garage au și câteva ecrane în ofertă:

  • ASUS Gaming TUF VG24VQE cu ecran curbat, 23.6 inch, panou VA FullHD, timp de răspuns 1ms, frecvență la 165Hz și suport AMD FreeSync.
  • ASUS Gaming TUF VG27H1B cu aceleași specificații ca și modelul precedent, dar cu o diagonală mai mare la 27″ și AMD FreeSync Premium.

Bun, ai un PC și un monitor pentru el, dar mai ai nevoie și de câteva periferice, nu? Și dacă chiar începi de la zero aventura în acest hobby, poate ești interesat și de un birou de gaming și un scaun confortabil care să-ți ofere confortul necesar sesiunilor lungi de gaming. Mai jos vă las câteva idei de produse pe care puteți să le urmăriți în campania Black Friday de Gaming:

Pasionații de sisteme portabile nu sunt uitați nici ei. Poate că un desktop de gaming ți se pare scump sau vrei să te poți juca și când pleci de acasă. În acest caz te poți orienta spre un laptop și cei de la PC Garage au inclus câteva în ofertă. Unele dintre modelele pe care vă recomand să stați cu ochii sunt următoarele:

  • HP Victus 15-fa0004nq15.6″, 1080p60, Intel Core i7-12700H, 16GB DDR4, SSD 512GB, GeForce RTX 3050 Ti 4GB;
  • ASUS TUF Gaming F15 FX506HC15.6″, 1080p144, Intel Core i7-11800H, 16GB DDR4, SSD 512GB, GeForce RTX 3050 4GB;
  • Lenovo IdeaPad 315.6″, 1080p60, AMD Ryzen 5 5600H, 8GB DDR4, SSD 256GB, GeForce GTX 1650 4GB.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button