MORE

Si-a construit intreg PC-ul din carton [Video]

Conceptul de PC tip uzina care mananca kilowatul pe ora si este capabil de rezolutii ametitoare 3x4K de exemplu, este visul umed al oricarui PC Gamer.

Inca din cele mai vechi tipuri am ravnit la cea mai faina carcasa, cel mai cool monitor, cea mai luminata tastura sau mouse si evident placa de baza si video.carton

Tot timpul am avut o afinitate pentru ceva mai cool si mai diferit. Dar din pacate nu si monetarul necesar, de multe ori obisnuind sa cumparam componente mid-end, dar care sa ne ruleze jocurile la un frame-rate acceptabil. Asa in loc de seria X80 GTX, optam pentru X70 GTX sau X60 GTX sau o placa mid user de la AMD. Asa si cu procesorul, RAM-ul si lista continua. Nu si in cazul de mai jos, tanarul alegand sa isi construiasca intreg sistemul din carton.

Evident, PC-ul nu este functional, dar rezulatul este destul de impresionant. Ba mai mult, ceea ce a reusit sa realizeze Mickey W este surprinzator de bine realizat si cat se poate de realist, creatorul mizand pe atentia la detalii, reusind sa scoata la lumina ceva care seamana cu PC High End dintr-o bucata de carton ce acum ceva timp reprezenta o cutie de Corn Flakes.

 

[Mickey W]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button