Tech&ITGamingPC

PC de gaming… într-o toaletă funcțională???

Autor: Matei Pană

Citind zilnic știri din domeniul tehnologiei, am ocazia să aflu tot felul de lucruri fascinante despre cele mai noi inovații și descoperiri din domeniu. Dar vă zic cu mâna pe inimă că puține lucruri sunt așa de fascinante ca asta: un YouTuber a construit un PC de gaming în bazinul unei toalete, și cea mai bună parte, probabil, este faptul că toaleta este complet funcțională.

Aparent, YouTuberul Basically Homeless s-a săturat să fie nevoit să-și întrerupă sesiunile de gaming pentru ceva așa de simplu cum e mersul la toaletă, așa că s-a decis să își construiască un PC de gaming în propria baie (în propria toaletă, mai exact). Vă întrebați cât l-a costat toată treaba asta? Absolut nimic. Magazinul de electronice Microcenter i-a oferit toate piesele de care a avut nevoie pentru invenția asta minunată.

Cum funcționează calculatorul-WC?

Ei bine, jumătate din interiorul bazinului conține piesele PC-ului, iar cealaltă jumătate conține apă. Componentele PC-ului sunt separate de apă printr-un perete de plexiglass lipit cu…lipici. Astfel componentele sunt protejate de apă, iar jumătatea cu apă poate funcționa în continuare ca un bazin de toaletă normal. Pe lângă asta, PC-ul are și răcire, și iluminare RGB. Science!

YouTuber-ul a spus în clipul video în care a documentat tot procesul faptul că a fost nevoit, practic, să învețe să fie instalator pentru a reuși să facă proiectul ăsta să meargă. Uite ce se întâmplă atunci când știi să construiești PC-uri, dar și să fii instalator. Dacă oamenii se bazau, probabil, pe individul ăsta ca să le construiască sau să le repare PC-urile, acum au pe cine să sune și atunci când toaleta face figuri.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button