GamingPC&Consoles

PC Building Simulator 2 va fi lansat anul acesta ca exclusivitate Epic Games Store și oferă o campanie de 30+ ore

După succesul înregistrat de primul joc, PC Building Simulator 2 este gata să ducă experiența de construit PC-uri virtuale la următorul nivel. Ceea ce a început ca un proiect dezvoltat de clujeanul Claudiu Kiss, a devenit un fenomen atât pe Steam cât și pe alte platforme, iar asta i-a motivat pe cei de la Epic Games să cumpere compania Tonic Games Group. Aceștia din urmă dețin The Irregular Corporation, adică studioul alături de care Claudiu și-a dus proiectul la bun sfârșit.

Asta înseamnă că PC Building Simulator 2 va fi lansat ca și exclusivitate pentru Epic Games Store și chiar dacă pe mine (și pe mulți alții) mă deranjează chestia asta, nu este destul de rău încât să mă facă să ratez un joc atât de interesant; mai ales că sequel-ul ne promite multe chestii noi.

Noul joc va include peste 1.200 de componente de la peste 45 de brand-uri, printre care Intel, AMD, NVIDIA și o mulțime de parteneri de-ai acestora. Și partea de personalizare a sistemelor se bucură de îmbunătățiri destul de mari și te vei putea juca cu și mai multe componente RGB. O altă componentă la care s-a lucrat mult este campania lui PC Building Simulator 2 care promite peste 30 de ore de gameplay și o simulare mai realistă a experienței de lucru într-un service de calculatoare.

Este o șansă să facem lucrurile așa cum vrem, fără limitări de natură tehnică. Vrem să îmbunătățim experiența de simulare, să îmbogățim opțiunile de personalizare, să îmbunătățim abilitatea de a modifica detalii mici și să facem jocul să arate mai bine. Este o grămadă de muncă, dar în momentul de față întreaga echipă este extrem de încântată.
Sam „Caliburn” Hills, Senior Community Manager, PC Building Simulator

PC Building Simulator 2 va fi lansat cândva în 2022, însă nu avem o dată exactă. Un lucru este cert: după ce primul joc și DLC-urile acestuia au vândut peste două milioane de copii la nivel global, succesul sequel-ului este aproape garantat. Atât eu, cât și Carol, am băgat lejer câte 20 de ore de băiat în primul joc și suntem pregătiți să trecem de 30 în continuarea acestuia.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button