PC&Consoles

Paypal refuza sa restituie suma de 50.000 de dolari unui troll de Twitch

Popularitatea Twitch a crescut vertiginos in ultima perioada, chiar si dupa achizitia Amazon numarul de utilizatori a tot crescut. Iar asta inseamna ca Twitch pentru o serie de streameri populari a ajuns o platforma prin care acestia isi castiga existenta din abonamentele lunare ale utilizatorilor si donatiile facute de acestia.

Dar asta se pare ca nu a scutit creatori de continut  de pe Twitch de un val de troli care fie fac donatii pe care apoi le retrag, doar pentru a capta reactia streamerului in cauza si a se valida pe sine, cu toate ca, in esenta, sunt niste fiinte lipsite de coloana vertebrala. 

O astfel de fiinta lipsita de coloana vetebrala este un user ce poarta numele iNexus_Ninja care in timpul unor stream-uri s-a decis sa doneze sume impresionante de bani, variind intre 1000 de dolari si 5000 de dolari, suma total fiind undeva in jur de 50.000 de dolari.

Cu toate ca iNexus_Ninja se pare ca face parte dintr-o familie instarita, tanarul de 18 ani are o atitudine destul de nonsalanta cand vine vorba de aruncat cu banii in toate partile. Totusi, micul trol lipsit de barbatie, nu este atat de darnic pe cat se lauda online, planul frustratului fiind sa doneze sumele de bani streamerilor si apoi sa ceara celor de la PayPal sa ii restituie banii.

Din pacate pentru lichea, PayPal se pare ca i-a cam zadarnicit planurile marsave, reufzand sa restituie individului bani donati. O lectie de viata care credem ca nu o sa o uite prea curand, cu toate ca la cati bani detine pramatia, cel mai probabil nu va simti lipsa acestora. Cine stie, poate are niste parinti vigilenti care au descoperit ca 50.000 de dolari lipsesc din conturile familiei si poate primeste si o corectie.

https://youtu.be/Zf5sBvfaI-Q

[NeoGaf]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button