MORE

PayPal nu va mai protejeaza de Crowdfunding

De ceva vreme, PayPal include o functie de protectie in cazul in care finantati proiecte de Crowdfunding care esueaza. Aceasta va permite sa contestati plata pe motiv ca proiectul nu si-a indeplinit promisiunea. Din pacate, functia va fi dezactivata incepand cu ziua de 25 iunie.

PayPal nu a clarificat de ce Crowdfunding este scos din ecuatie, dar din update-ul pentru termenii de utilizare fac parte si imposibilitatea de-a recupera banii de la guvern sau jocuri de noroc.

Daca primul lucru care va trece prin cap este Kickstarter, nu ati prea nimerit, pentru ca PayPal nu a mers vreodata pe Kickstarter. Insa functioneaza pe Indiegogo. Stiti voi, locul unde tot tind sa apara in ultima vreme proiecte cu un succes fenomenal, precum un dispozitiv care va permite sa respirati sub apa, care inevitabil va esua fiindca este o minciuna gogonata.

Oamenii suficient de creduli cat sa finanteze aceste proiecte nu vor mai avea acum nici o metoda de a-si recupera banii. Pe de o parte, asta este un lucru rau, pentru ca niste sarlatani ordinari vor deveni excesiv de bogati. Pe de alta, oamenii suficient de creduli poate asa vor deveni astfel mai inteligenti cu modul in care isi vor cheltui banii lor, dar stim cu totii ca asta nu se va intampla vreodata. Daca asta s-ar fi intamplat vreodata n-am mai avea banci in acest moment sau jocuri de noroc.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button