MORECommunityRSS PaginaDeMedia

PayPal adopta criptomoneda – Profiturile ar putea fi uriase

Popularul serviciu de plati online, PayPal, este pe cale sa contribuie la o crestere a pietei crypto de pana la 50 de miliarde de dolari. In SUA, statisticile arata urmatoarele:

  • 60% din posesorii de smartphone au aplicatia PayPal instalata
  • 14% din utilizatorii de PayPal folosesc la activ si criptomonede
  • Inca 15% din utilizatorii de PayPal intentioneaza sa adopte criptomoneda in viitorul apropiat
  • Anul trecut, in America, circulatia criptomonedei pentru diferite bunuri si servicii a fost sporita de utilizatorii PayPal. Din totalul de 31.2 de miliarde de dolari, 74%, adica 23.1 de miliarde, s-a datorat utilizatorilor PayPal

Prin urmare, Departamentul de Servicii Financiare din New York da unda verde pentru ca PayPal sa introduca serviciul crypto. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii vor putea cumpara, detine si vinde crypto fix din portofelul digital PayPal. Acest lucru va fi posibil din 31 decembrie 2020. Pentru inceput, criptomonedele disponibile vor fi Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, si Litecoin.

PayPal

PayPal nu vor percepe comision pentru tranzactiile crypto, si nici nu vor introduce taxe pentru detinerea de crypto in cont. Pe de alta parte, criptomonedele cumparate vor trebui stocate exclusiv in wallet-ul PayPal, fara a le putea transfera in conturi diferite.

In trecut, PayPal au fost reticenti cu privire la introducerea acestui serviciu. Criptomonedele nu au fost privite cu ochi buni de catre reprezentantii companiei, pe seama faptului ca acestea ar fi o escrocherie crasa.

Anul 2020 vine cu schimbari, iata. Daca planul va avea succes, utilizatorii PayPal care efectueaza plati retail cu Bitcoin, Ethereum si Litecoin vor contribui la cresterea pietei de criptomonede cu pana la 50 de miliarde de dolari pana la finele anului 2021.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button