MORE

Patru lucruri pe care Android N le poate face in comparatie cu iOS 9

iOS 9 are mari probleme  in ultima vreme in comparatie cu Android, Apple chiar au retras recent un update care strica dispozitivele.

android n 7

Desi iOS este un sistem care se vrea a fi perfect, ei bine nu este asa, acesta vand inca lipsuri in comparatie cu Android. Mai jos am compus o lista cu patru lucruri pe care Android N le poate face, dar inca lipsesc din iOS 9.

  • Split Screen – Functia de split screen a fost initial introdusa de Sasmung si LG, dar odata cu aparitia lui Android N aceasta a devenit nativa pe toate dispozitivele, atat telefoane cat si tablete, si iOS 9 are split screen, dar este valabil doar pe iPad nu si iPhone.
  • Google Assistant – Assistant este o parte din Android care va permite sa comunicati cat mai natural cu telefonul, spre deosebire de Siri, Assistant functioneaza mult mai bine, aceasta avand posibilitatea de a face chiar si rezervari la restaurant sau hotel.
  • Instant Apps – Aceasta functie va permite sa accesati aplicatii si sa le utilizati fara ca aceasta sa fie descarcate sau instalate pe dispozitiv. In acest moment iOS nu are o alternativa pentru Instant Apps.
  • Doze on the Go –  Optiunea pentru economisirea baterieri de la Google numita Doze on the Go este una extrem de eficienta. Aceasta se activeaza automat cand telefonul este in idle, si iOS beneficieaza de Lower Power Mode, dar acesta trebuie activat manual.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button