PC&Consoles

Patriot anunță mouse-ul Viper V570 RGB Blackout Edition

Patriot a anunțat noua variantă a mouse-ului de gaming Viper V570 RGB Blackout Edition, ultima ediție a acestei game de produse. Așa precum sugerează și numele, această variantă vine într-o nouă variantă de culoare, complet neagră, și un preț cu 10 dolari mai mare decât predecesorul său.

Viper V570 RGB Blackout Edition este un mouse pentru dreptaci. În ceea ce privește precizia sa, senzorul laser Xtreme Precision permite o setare care variază între 8.000 și 12.000 dpi. Butoanele din stânga și dreapta folosesc switch-uri de tip Omron care garantează până la 10 milioane de click-uri. Greutatea sa este ajustabilă, Viper V570 RGB Blackout Edition fiind livrat cu mai multe greutăți care pot adăuga până la 34,2 grame în plus. Greutățile care nu sunt în uz pot fi păstrate într-o cutie specială oferită de producător odată cu mouse-ul.

Fiind dotat cu 13 butoane programabile, compania încadrează acest mouse în categoria hibridă FPS + MMO. Viper V570 RGB Blackout Edition mai are pe partea inferioară și 5 piciorușe din ceramică, pentru o o rezistență mai mare în timp.

Toate cele 13 butoane pot fi programate prin intermediul software-ului pus la dispoziție de Patriot. Tot cu ajutorul acestuia veți putea controla efectele și funcțiile sistemului de iluminare RGB, seta performanța sau crea profile de utilizator.

Viper V570 RGB Blackout Edition poate fi achiziționat acum de pe site-ul producătorului la prețul de 70 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button