GamingPC&Consoles

Patrick Soderlund va pleca de la Electronic Arts

Patrick Soderlund, aflat de mult timp în rolul de Chief Design Officer la Electronic Arts, va părăsi această poziție până la sfârșitul acestui an.

Înainte de-a fi o parte din conducerea companiei, Soderlund era președinte al studioului DICE și a continuat să fie o forță creativă care a împins mai departe dezvoltarea jocurilor companiei și a tehnologiei motorului Frostbite. Nu s-au oferit foarte multe detalii despre unde se va duce după ce pleacă de la companie, sau motivul exact pentru care pleacă.

Anunțul a fost făcut de către președintele companiei Electronic Arts, nu de Soderlund, iar o mare parte din comunicat descria modul în care compania se va reorganiza în absența sa. O schimbare notabilă fiind absorbirea echipei de cercetare a lui Johan Anderson( arhitectul motorului Frostbite) în interiorul structurii de studiouri Electronic Arts. Va fi asta o schimbare benefică? În general, când ceva este absorbit mai mult de EA, rezultatul este un dezastru, dar în acest caz este vorba de un motor grafic, așa că probabil nu se va găsi un mod de-a strica asta… probabil.

Cert este că anul viitor nu îl vom mai vedea pe Soderlund la E3 pe scenă, promițând un Electronic Arts mai bun.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button