PC&Consoles

Patrice Desilets s-a „impacat” cu Ubisoft

In anii trecuti, Patrice Desilets, creator al seriei Assassin’s Creed, a tot avut probleme cu Ubisoft. Dupa ce a plecat de la companie si-a infiintat propriul sau studiou sub tutela THQ si a inceput lucrul la un joc numit 1666 Amsterdam. Dar cand THQ a dat faliment, Ubisoft a inhatat studioul, l-a concediat pe Desilets, ia anulat proiectul si a refuizat sa ii dea inapoi proprietatea intelectuala. Asa ca cele doua parti au ajuns la tribunal.

Dupa trei ani de zile, disputa a fost in cele din urma rezolvata. Nu la tribunal, ci in particular, Patrice Desilets renuntand la proces, iar Ubisoft dandu-i jocul inapoi.

Desilets este iarasi in proprietatea jocului la care a lucrati cativa ani de zile, dar asta nu inseamna ca se va apuca de lucru la el de indata. In momentul actual, studioul sau se ocupa productia unui joc numit Ancestors: The Humankind Odyssey, care inca nu are o data de lansare sau prea multe detalii despre ce exact faci in el.

Abia dupa ce Panache Digital Games va termina munca la acest joc exista o sansa ca 1666 sa reintre in productie. Depinde si de cat din munca deja efectuata la proiect i-a fost returnata.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button