GamingPC&ConsolesTech&IT

Pathfinder: Kingmaker va sosi anul acesta mai târziu

RPG-ul izometric Pathfinder: Kingmaker a fost un succes mare pe Kickstarter anul trecut, atingând aproape dublul obiectivului său de 500.000 de dolari. Aceasta reflectă popularitatea lui Pathfinder, un RPG pen & paper publicat de Paizo, precum și participarea lui Chris Avellone la acest proiect, care lucrează cu studioul rus Owlcat Games pentru dezvoltarea sa.

Recent Owlcat a anunțat un parteneriat cu alt nume mare din industrie, de data aceasta fiind vorba despre Deep Silver, care s-a angajat să publice și distribuie jocul.

Oleg Shpilchevsky, șeful studioului Owlcat, a declarat:

Avem planuri ambițioase pentru Pathfinder: Kingmaker. Vrem să ajungem la numărul maxim de jucători de pe tot globul, făcând marca noastră ușor accesibilă, menținând calitatea și fiind corecți cu fanii genului. Colaborarea cu Deep Silver garantează că putem să ne intensificăm marketingul pe partea de retail și să beneficiem de experiența unică oferită de Koch. (Deep Silver este o divizie a Koch Media.)

Acțiunea din Pathfinder: Kingmaker este plasată în zonele periculoase și turbulente din Stolen Lands și va cuprinde personaje, locații, dușmani și aventuri atât cunoscute cât și noi. Jucătorii vor trebui de asemenea să facă față provocărilor înființării și conducerii unui regat, despre care Owlcat a spus că va fi mai mult decât simpla construire a unei fortărețe, așa cum s-a mai văzut în alte RPG-uri:

Fiecare regat va fi viu, definit prin afilieri, alegeri, aliați și capacitatea eroului de a-și conduce poporul.

Pathfinder: Kingmaker este programat să se lanseze în acest an și are un site pe care îl puteți accesa pentru alte detalii în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button