GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Path of Exile va fi disponibil pe PlayStation 4 din 26 martie

Anunțat încă din noiembrie pentru PlayStation 4, Path of Exile are în sfârșit o dată definitivă de lansare pe consola Sony. Fanii vor putea încerca titlul free to play pe PlayStation 4 în mai puțin de două săptămâni, începând cu data de 26 martie.

Jocul a fost inițial programat pentru portare pe consola Sony în luna decembrie, dar câteva probleme de certificare au dus la amânarea lui, inițial până în luna februarie, iar acum până în martie. Cea mai recentă dată a fost anunțată oficial de Grinding Gear Games, dezvoltatorii lui Path of Exile și ne așteptăm să fie cea definitivă.

Odată cu portarea pe PlayStation 4, jocul va veni și cu noul expansion, numit Synthesis, care este deja disponibil pentru PC și Xbox One. Această actualizare adaugă o mulțime de conținut nou în RPG-ul de acțiune, printre care amintim articole noi, pietre prețioase și o rebalansare a vrăjilor din întreg jocul.

Path of Exile este un titlu gratuit, care a fost lansat inițial la sfârșitul lui 2013. Calitățile sale asemănătoare cu Diablo l-au făcut demn de atenție, deși jocul este mai apropiat de Diablo 2 decât de Diablo 3. Printre punctele remarcabile ale lui se numără un sistem impresionant de skill-uri, care dau flexibilitate în gameplay, chiar dacă jucătorii neatenți pot face greșeli fără să consulte un ghid. Ținând cont de popularitatea lui Path of Exile, nu este de mirare că fanii PlayStation sunt dornici să îl aibă pe consolă, mai ales în condițiile în care Grinding Gear Games aduc foarte des actualizări jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button