GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Path of Exile Synthesis a fost anunțat

Path of Exile se pregătește pentru un nou expansion, unul numit Synthesis. De această dată nu veți mai vâna zei, nu veți mai cotrobăi prin mine și nici nu veți mai lua la ciomăgeală câțiva oameni foarte ghinioniști.

În schimb, în Synthesis, veți cotrobăi prin amintirile unui personaj ce nu prea mai știe nimic despre trecutul său. Va trebui să reconstruiți amintirile sale, reprezentate fiecare de un mediu propriu dintr-o catacombă configurabilă.

Labirintul configurabil va veni cu tot soiul de provocări, precum și foarte mult loot nou. Atracția principală va veni sub forma obiectelor fracturate, ce au bonusuri mari ce nu pot fi vreodată schimbate. Dar dacă sunt combinate la un loc mai multe, vor forma un obiect nou potent. Pentru a putea accesa conținutul acesta va trebui să faceți un personaj nou în liga aferentă.

Pe lângă tradiționala resetare a tuturor punctelor investite în roata de pasive, din cauza reechilibrării, aveți parte și de o nouă componentă magică a jocului. În premieră aveți parte de ceva care să se opună haosului, sub forma vrăjilor de tip Holy.

Noul update al lui Path of Exile va fi lansat în ziua de 8 martie, iar tot luna viitoare jocul va sosi în cele din urmă și pe consola Playstation 4.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button