MORE

Path of Exile primeste un patch masiv

Chiar daca noul expansion al lui Path of Exile nu a fost lansat inca, nu inseamna ca jocul nu primeste continut nou. Cea mai recenta varianta a jocului, 2.1.0 schimba si adauga atat de multe lucruri incat a fost activata o resetare globala a tuturor punctelor investite in arborele de pasive. Asa ca daca vreti sa mergeti pe o alta cale cu personajul vostru, acum ar fi momentul.

Path of Exile a primit un numar de skill gems noi. Spre exemplu, daca sunteti un utilizator avid al blestemelor, dar nu vreti sa le tot refolositi in mod constant pe fiecare inamic nou care apare, le puteti converti acum in aure. Skill gem-ul de suport Blasphemy permite converitirea unui blestem intr-o aura care va fi activa in jurul personajului, aplicand efectul blestemului tuturor celor din raza de efect. Un alt skill gem invoca un totem care trage precum o balista de asediu. Altul face arme sa pice din cer in capul inamicilor. Altul provoaca o molima care se raspandeste printre inamici, si multe altele.

O serie de obiecte unice noi sunt adaugate si carti de divinare noi care pot sa fie date la schimb pentru loot foarte puternic. Dar mai important, echilibrul de baza al jocului a fost alterat.

Personajele acum capata 6 puncte de mana per nivel, in loc de 4, insemnand ca puteti spama ceva mai mult cu vrajile voastre. Efectul de otrava poate fi atribuit acum si de o sursa de damage de tip Chaos. A fost adaugat si un efect de stare nou, numit Hinder, menit sa descrie efectul de incetinire, care poate fi folosit la sinergizare cu unele din noile abilitati.

 Cateva vraji au devenit mai puternice, pentru a balansa riscul folosirii lor, cum ar fi Glacial Cascade sau Firestorm. Pana si creaturile invocabile au fost schimbate, acum un Raging Spirit avand o durata mai mare de viata, dar putere mai mica la nivele mari.

Noul patch adauga o liga suplimentara numita Talisman League, la care monstrii sunt posedati de entitati antice care le amplifica puterea… putere pe care o puteti fura dupa moartea lor.

Lista schimbarilor este foarte, foarte lunga, asa ca daca sunteti curiosi sa cititi fiecare schimbare, va incurajez sa vizitati pagina oficiala a jocului.

[Griding Gear Games]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close