GamingȘtiri IT

Path of Exile primește o portare pentru PlayStation 4

Grinding Gear Games a anunțat că Path of Exile va primi o portare pe Playstation 4.

După anunțul controversat despre Diablo Immortal, ai putea fi tentat să te apuci de jocul action RPG cu influențe Diablo al celor de la Grinding Gear Games, Path of Exile. Jocul este free-to-play și s-a lansat pe PC în 2013, iar apoi pe Xbox One în august 2017. Acum, dezvoltatorul anunță că Path of Exile va primi o portare și pe PlayStation la începutul lunii decembrie.

O dată cu lansarea versiunii 3.5.0 a jocului pe PC și Xbox One din 7 decembrie, versiunea de PlayStation nu are o dată de lansare bătută în cuie. Mai jos avem și un trailer pentru PS4: 

Path of Exile este considerat de mulți ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri hack and slash, în ciuda faptului că are influențe din Diablo. La fel ca și în jocul marca Blizzard, vei putea să îți alegi un tip de personaj, să te lupți și să îl crești în nivel.

Dacă îți faci griji de microtranzacții, Grinding Gear promite că acestea vor fi valabile doar pentru obiecte cosmetice, și vei putea să ai mai multe conturi. Din nefericire însă, compania nu dorește să permită cross-play, având în vedere că varianta de consolă are servere dedicate.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button