GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Path of Exile pentru PlayStation 4, amanat pana in februarie

Lansarea pentru PlayStation 4 a hack and slash-ului Path of Exile era programata initial pentru luna decembrie a acestui an.

Pentru gamerii care se pregateau sa intampine in cateva saptamani lansarea lui Path of Exile pe PlayStation 4, asteptarea se va dovedi un pic mai lunga. Developerul Grinding Gear Games a anuntat ca editia de PS4 nu va fi lansata conform planului initial, in luna decembrie, ci undeva in februarie 2019. In blogul prin care si-au facut public anuntul, cei de la Grinding Gear si-au cerut scuze pentru intarziere, explicand ca studioul „a subestimat volumul de munca necesar pentru finalizarea procesului de certificare in perioada ocupata de Craciun”.

Compania asteapta acum sa finalizeze procesul de certificare pana in luna ianuarie, ceea ce ar insemna ca jocul ar putea fi lansat pe PlayStation 4 la inceputul lui februarie. Dezvoltatorul nu va sta degeaba in aceasta perioada, blogul precizand ca se va lucra intens la optimizarea jocului pentru console si la imbunatatirea calitatii grafice. „Din nou, ne pare foarte rau pentru acest lucru”, se mai declara in postarea de pe site. „Promitem ca Path of Exile va fi minunat pe PlayStation 4 cand va fi lansat la inceputul anului viitor”.

Path of Exile a fost lansat initial in 2013 pe PC, iar versiunea de Xbox One a aparut in 2017. In mai 2018, corporatia chineza Tencent a achizitionat Grinding Gear Games, dar compania sustine ca aceasta achizitie are prea putin impact in privinta dezvoltarii jocurilor si ca va continua sa opereze independent. In timp ce Path of Exile nu mai ajunge pe PS4 in decembrie, jocul va beneficia luna viitoare de un nou expansion, Betrayal.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button